Starostlivosť o kožené sedadlá v mojom aute…

Ak hľadáte luxus, pravdepodobne hľadáte i špičkové vybavenie. Napríklad aj kožené sedadlá, ktoré ponúkajú pohodlnú voľbu pre vodičov. Ak vlastníte takéto vozidlo, bolo by vhodné vedieť, ako by ste sa mali starať o kožené sedadlá, aby vyzerali čisto a sviežo.

Koža je veľmi jemná a zaslúži si zvláštnu starostlivosť. Pokiaľ nie je o kožené časti správne postarané, časom sa ukáže ich vek. Pravidelná rutina čistenia a ochrany pomocou čistiaceho prostriedku na čistenie kože od FENICE-LEATHER CLEANER a ochranného prostriedku na ochranu kože LEATHER PROTECTOR taktiež od FENICE pomáha zabrániť vzniku nežiaducej zmeny koženky a udržiavať jej prirodzený vzhľad.

Pokyny pre pravidelnú údržbu:

Car leather care kit

Car leather care kit

  • Pravidelne vysajte povrch, aby ste odstránili prach.
  • Používanie prípravkov starostlivosti a čistiacich prostriedkov FENICE pre interiéry automobilov sa dôrazne odporúča, pretože iné druhy výrobkov, ako napríklad čistiace prostriedky alebo neutrálne mydlo, môžu poškodiť kožu.
  • Okamžite odstráňte rozliate kvapaliny čistou suchou handričkou. Nešúchajte!
  • Pravidelné mesačné čistenie zabraňuje nahromadeniu škvŕn tukov a vlasov.

 

Použite správne kefky a hubky

Ak chcete vyčistiť kožené sedadlá, mali by ste tiež zvážiť, aké aplikátory použijete. Na trhu sa nachádzajú účelové čistiace kefy a hubky od svetoznámeho talianskeho výrobcu FENICE, ktoré pracujú s účinným čistiacim prostriedkom LEATHER CLEANER od FENICE, určeným na kožené povrchy. Je úplne bezpečné použiť čistiacu hubku alebo kefu aj na kožené sedadlá, takže sa nemusíte obávať poškodenia.

Použite správny čistiaci prostriedok FENICE

Autosedačky by sa mali čistiť najmenej raz mesačne, aby sa odstránili akékoľvek povrchové nečistoty, ktoré sa dennodenne nahromadia. Tento problém je jasne viditeľný na bledých sedadlách, ale má rovnaký účinok aj na tie tmavé. V závislosti od toho, koľko nečistôt je na koži, môžete použiť náš CAR LEATHER CARE KIT na čistenie a ošetrenie koženého povrchu.

reakcia

  1. Dobrý deň, chcel by som sa informovať či ponúkate prednášky, kurzy , školenia ako sa o kožu v aute starať aké vaše produkty použiť na rôzne opravy poškodenia kože , ake su postupy opravi , čistenia, impregnácie autokože . Ďakujem !

Napíšte reakciu

Facebook
YouTube
Instagram